Save the date! Dialogmöte om biblioteksplaner och skolbibliotek

Gröna växter i förgrund. Två personer i oskärpa i bakgrunden.

Välkommen till ett möte där vi delar erfarenheter och idéer kring skolbibliotekens plats i de kommunala biblioteksplanerna! Välj mellan att delta 7 eller 13 maj. Mötet sker digitalt.

KB genomför just nu en “nollmätning” av skolbibliotekens plats i biblioteksplanerna. Det sker mot bakgrund av regeringens planerade satsning på bemanning av skolbiblioteken. Hur ser läget ut nu och vad kommer att ha förändrats om några år?

Vad handlar mötet om?

Under dialogmötet kommer KB att presentera vad vi har sett i vår undersökning av biblioteksplanerna. Mötesdeltagarna kommer gemensamt att diskutera lokala erfarenheter och idéer om skolbibliotekens plats i biblioteksplanerna. Material från mötet kommer att ingå som ett viktigt kunskapsunderlag i KB:s “nollmätning”.
Om du är bibliotekschef, medarbetare i regional biblioteksverksamhet, skolbiblioteksutvecklare eller motsvarande, läs mer om dialogmötet och anmäl dig här!

Vill du ha fler nyheter från KB?

Under Prenumerera på Nytt från KB kan du välja de områden som intresserar dig. Du kan också följa oss på Linkedin Länk till annan webbplats..