fullskärmsbild

Få hjälp att hitta affischer

Många affischer är inte sökbara och då kan du behöva hjälp att hitta. Här kan du kontakta oss.

På grund av den höga smittspridningen tar vi för tillfället inte fram och visar affischer. Ni kan ändå kontakta oss då vi eventuellt kan hjälpa er på annat sätt. Använd formuläret nedan.

Leta först här

Börja med att söka i Libris Länk till annan webbplats. och Regina Länk till annan webbplats. för att se om affischen går att beställa. I tjänsternas utökade sökning kan du avgränsa din sökning till enbart affischer under valet "Materialtyp". Många katalogposter är försedda med bild på affischen.

Beställ fram material

Om du inte hittar affischen i våra söktjänster kan du göra en förfrågan i kontaktformuläret. Försök specificera din fråga så mycket som möjligt. Vad handlar affischen om och vilken tidsperiod gäller frågan? Ju mer du tänker igenom din fråga, desto lättare är det för oss att hjälpa dig.

Viktigt att känna till

Det är förlängd framtagningstid för affischer på grund av samlingens storlek och affischens format. Läs om beställningar och framtagningstider. Öppnas i nytt fönster.

Vi visar framtagna affischer i KB:s specialläsesal. Läs om läsesalen Öppnas i nytt fönster..

För att få tillgång till samlingarna måste du ha ett lånekort på KB. Ansök om lånekort Öppnas i nytt fönster..

Om samlingarna

Upptäck KB:s affischer

KB:s samling av affischer innehåller över en halv miljon objekt och kan räknas som en av världens största affischsamlingar.

Läs mer om affischsamlingen
Tyck till

Hjälpte den här sidan dig?